Bedemanden – Siden 1921

Bæredygtighed i livet såvel som i døden

For mange fylder bæredygtighed mere og mere i hverdagen, og vores erfaring er, at det også gælder, når livet slutter.
 
Derfor har du hos os mulighed for at vælge bæredygtige alternativer til bisættelsen eller begravelsen – både i form af produkter som kister og urner og som en integreret del af vores forretning og service.
 
For eksempel har du mulighed for at vælge en kiste og en urne i bambus. Kiste såvel som urne er utroligt smukke, personlige og 100 procent nedbrydelige inden for 10 år. Endvidere er bambus den hurtigst voksende græsart, der findes, hvilket betyder, at produktionen ikke tærer unødvendigt på naturens ressourcer. Ligeledes reducerer bambus drivhuseffekten betydeligt, fordi den optager mest CO2 af alle planter.
 
Herudover bliver alle kister og urner, du vælger hos os, produceret hos en dansk virksomhed. Den korte transportvej sikrer, at der er mindst mulig forurening ved transport mellem os og leverandør.
 
Til sidst kan det nævnes, at den gravsten, du kan vælge til din kære, kommer fra Danske Stenhuggere, der leverer gravsten i bl.a. bornholmsk granit. Her gælder det bæredygtige aspekt også i den korte transportvej, ligesom at granit ikke er en begrænset ressource i sig selv.

Bambuskiste

Bambusurne

Få hjælp til at skabe en smuk og bæredygtig afsked

Alle har ret til en personlig og værdig afsked, og skal den stå i bæredygtighedens tegn, er vi som din bedemand klar til at guide dig gennem dine muligheder og støtte dig i dine beslutninger.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre om, hvordan vi hjælper dig i en – for mange – svær tid.
Ring enten til din bedemand på telefon 44 98 02 43 eller udfyld vores kontaktformular, og så hører du hurtigt tilbage fra os.

Vi er gået all in på bæredygtighed med den nye Orbit kiste

Vi har igennem længere tid haft fokus på udvikling af bæredygtige kister, og er nu klar til at lancere vores mest bæredygtige kiste til dato. I udviklingen har vi lagt vægt på dokumenteret bæredygtighed i hele processen – fra træet i skoven til den endelige kiste bliver leveret hos jer.

Og fordi Orbit er noget helt nyt, skal den også i designet adskille sig fra vores øvrige kister. Orbit er vores bud på en værdig ramme om den sidste rejse, uden at gå på kompromis med miljøet, fordi vi har:

Reduceret vægten ned til 10-14 kg

Den meget lave vægt betyder at miljøet belastes mindst muligt ved transport. Samtidig er den væsentligt nemme at håndtere, både for jer og for de pårørende.

Reduceret CO2 udledningen kraftigt i hele processen

Det valgte materiale udleder 85% mindre CO2 ved produktion, og fordi materialet består af 80% mindre træ, skal der benyttes mindre energi til kremering. Vores eget energiforbrug reduceres også kraftigt, fordi der ikke er nogle former for tung bearbejdning involveret i produktionen. Orbit kisten bliver udelukkende skåret med kniv og limet sammen. Dertil er pladerne født med en smuk hvid liner, som overflødiggør maling og lak.

Sikret os FSC Certificering hele vejen fra skoven til Fuglebjerg Kistefabrik

Både plade, fabrik og leverandørled er FSC certificeret. Der er taget ansvar for hele processen, fra træet i den bæredygtige svenske skov, til pladen bliver leveret hos os.

Kisten er velegnet til både bisættelse og begravelse. Den er 100% nedbrydelig og helt fri for metal.

Hent brochure for flere detaljer og grundig beskrivelse af alle fordelene her: https://bit.ly/3jeCZpD

Kontakt os hvis du vil vide mere, eller vil være blandt de første til at kunne tilbyde den mest bæredygtige kiste på markedet.

Med venlig hilsen

 

Fuglebjerg Kistefabrik

Kontakt

Kontakt os i dag

 • Vil lige sige mange tak for jeres fantastiske indsats omkring vores mors begravelse, alt gik rigtig godt og min bror og jeg er meget glade for jeres professionelle måde at håndtere hele forløbet på. Mange tak.

  Kim og Pia Lausten
 • Jeg vil bare sige jer tusind tak for jeres assistance og professionelle og behagelige måde at håndtere alting på. Det har hjulpet mig meget. Når nogen i min omgangskreds kommer ud for det samme som jeg, vil jeg stærkt anbefale, at vedkommende benytter sig af jeres hjælp.

  Dan Nielsen

  Bagsværd

  Krogshøjvej 3
  2880 Bagsværd
  44 98 02 43
  bb@bedemanden.dk

  Værløse

  Fiskebækvej 9
  3500 Værløse
  44 48 19 43 
  bb@bedemanden.dk