Bedemanden – Siden 1921

Bæredygtighed i livet såvel som i døden

For mange fylder bæredygtighed mere og mere i hverdagen, og vores erfaring er, at det også gælder, når livet slutter.
 
Derfor har du hos os mulighed for at vælge bæredygtige alternativer til bisættelsen eller begravelsen – både i form af produkter som kister og urner og som en integreret del af vores forretning og service.
 
For eksempel har du mulighed for at vælge en kiste og en urne i bambus. Kiste såvel som urne er utroligt smukke, personlige og 100 procent nedbrydelige inden for 10 år. Endvidere er bambus den hurtigst voksende græsart, der findes, hvilket betyder, at produktionen ikke tærer unødvendigt på naturens ressourcer. Ligeledes reducerer bambus drivhuseffekten betydeligt, fordi den optager mest CO2 af alle planter.
 
Herudover bliver alle kister og urner, du vælger hos os, produceret hos en dansk virksomhed. Den korte transportvej sikrer, at der er mindst mulig forurening ved transport mellem os og leverandør.
 
Til sidst kan det nævnes, at den gravsten, du kan vælge til din kære, kommer fra Danske Stenhuggere, der leverer gravsten i bl.a. bornholmsk granit. Her gælder det bæredygtige aspekt også i den korte transportvej, ligesom at granit ikke er en begrænset ressource i sig selv.

Bambuskiste

Bambusurne

Få hjælp til at skabe en smuk og bæredygtig afsked

Alle har ret til en personlig og værdig afsked, og skal den stå i bæredygtighedens tegn, er vi som din bedemand klar til at guide dig gennem dine muligheder og støtte dig i dine beslutninger.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre om, hvordan vi hjælper dig i en – for mange – svær tid.
Ring enten til din bedemand på telefon 44 98 02 43 eller udfyld vores kontaktformular, og så hører du hurtigt tilbage fra os.

Kontakt

Kontakt os i dag

 • Vil lige sige mange tak for jeres fantastiske indsats omkring vores mors begravelse, alt gik rigtig godt og min bror og jeg er meget glade for jeres professionelle måde at håndtere hele forløbet på. Mange tak.

  Kim og Pia Lausten
 • Jeg vil bare sige jer tusind tak for jeres assistance og professionelle og behagelige måde at håndtere alting på. Det har hjulpet mig meget. Når nogen i min omgangskreds kommer ud for det samme som jeg, vil jeg stærkt anbefale, at vedkommende benytter sig af jeres hjælp.

  Dan Nielsen

  Bagsværd

  Krogshøjvej 3
  2880 Bagsværd
  44 98 02 43
  bb@bedemanden.dk

  Værløse

  Fiskebækvej 9
  3500 Værløse
  44 48 19 43 
  bb@bedemanden.dk