Skip to main content
Bedemanden – Siden 1921

Din bedemand i Bagsværd

Leder du efter en bedemand i Bagsværd? Hos Bedemanden hjælper vi dig med at tage den sidste afsked med din kære. Vi møder altid vores kunder med respekt, faglighed og oprigtighed. Foruden vores begravelsesforretning i Bagsværd har vi en forretning i Værløse – og vi hjælper også gerne i Gladsaxe og omegn.

Siden 1921 har personalet i vores bedemandsforretning rådgivet og vejledt mennesker, der har mistet en nær person. Vores erfaring er din tryghed for at få dannet et overblik og blive hjulpet godt igennem processen.

Nærvær og faglighed i trygge rammer

Vi hjælper dig med alle praktiske foranstaltninger. For eksempel tilbyder vi at ordne de nødvendige papirer i forbindelse med et dødsfald samt koordinering med kirke eller kapel, præst, stenhugger og kirkegård. Vi sørger også for at bestille blomster og rådgive om begravelseshjælp. Endelig har vi et bredt udvalg af kister og urner.

Læs mere om de opgaver, du får hjælp til hos vores bedemænd i Bagsværd her

Når du vælger vores bedemand i Bagsværd, får du uvildig vejledning med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vores kerneværdier er nærvær og faglighed, og hos os får du trygge rammer til at stille netop de spørgsmål, der ligger dig på sinde. På den måde bliver afskeden med din kære personlig, værdig og i den afdødes ånd. Vi har både mulighed for at tage den indledende dialog i dit hjem eller i vores forretning centralt i Bagsværd.