Bedemanden – Siden 1921

Din bedemand i Bagsværd

Leder du efter en bedemand i Bagsværd? Hos Bedemanden hjælper vi dig med at tage den sidste afsked med din kære. Vi møder altid vores kunder med respekt, faglighed og oprigtighed. Foruden vores begravelsesforretning i Bagsværd har vi en forretning i Værløse – og vi hjælper også gerne i Gladsaxe og omegn.

Siden 1921 har personalet i vores bedemandsforretning rådgivet og vejledt mennesker, der har mistet en nær person. Vores erfaring er din tryghed for at få dannet et overblik og blive hjulpet godt igennem processen.

Nærvær og faglighed i trygge rammer

Vi hjælper dig med alle praktiske foranstaltninger. For eksempel tilbyder vi at ordne de nødvendige papirer i forbindelse med et dødsfald samt koordinering med kirke eller kapel, præst, stenhugger og kirkegård. Vi sørger også for at bestille blomster og rådgive om begravelseshjælp. Endelig har vi et bredt udvalg af kister og urner.

Læs mere om de opgaver, du får hjælp til hos vores bedemænd i Bagsværd her

Når du vælger vores bedemand i Bagsværd, får du uvildig vejledning med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vores kerneværdier er nærvær og faglighed, og hos os får du trygge rammer til at stille netop de spørgsmål, der ligger dig på sinde. På den måde bliver afskeden med din kære personlig, værdig og i den afdødes ånd. Vi har både mulighed for at tage den indledende dialog i dit hjem eller i vores forretning centralt i Bagsværd.

Kontakt

Kontakt os i dag

 • Vil lige sige mange tak for jeres fantastiske indsats omkring vores mors begravelse, alt gik rigtig godt og min bror og jeg er meget glade for jeres professionelle måde at håndtere hele forløbet på. Mange tak.

  Kim og Pia Lausten
 • Jeg vil bare sige jer tusind tak for jeres assistance og professionelle og behagelige måde at håndtere alting på. Det har hjulpet mig meget. Når nogen i min omgangskreds kommer ud for det samme som jeg, vil jeg stærkt anbefale, at vedkommende benytter sig af jeres hjælp.

  Dan Nielsen

  Bagsværd

  Krogshøjvej 3
  2880 Bagsværd
  44 98 02 43
  bb@bedemanden.dk

  Værløse

  Fiskebækvej 9
  3500 Værløse
  44 48 19 43 
  bb@bedemanden.dk