Bedemanden – Siden 1921

Begravelseshjælp – få økonomisk og praktisk støtte

Leder du efter oplysninger om praktisk støtte og begravelseshjælp? Så lad os råde og vejlede dig. Hos Bedemanden har vi hjulpet med begravelser og bisættelser siden 1921, og vi kan også hjælpe dig igennem den svære tid.

Vores bedemandsforretning har afdelinger i både Bagsværd og Værløse, men vi hjælper også i blandt andet Gladsaxe og mange andre steder.

Vi skaber overblik for pårørende I den vanskelige tid

Der er en del omkostninger forbundet med en begravelse eller en bisættelse. Nogle af omkostningerne går til os som bedemand, herunder rustvognskørsel, blomsterkørsel og eventuel urneflytning. Dertil kommer blomster, eventuel kremering og det ønskede gravsted. Priser for kremering og gravsted varierer, og der er mange muligheder for kister og urner, men vi hjælper dig gerne med at få et overblik.

Nogle mennesker er medlem af en begravelseskasse, og folkekirkens kirkegårde tager hensyn til, om afdøde var medlem af folkekirken. Det kan også have betydning, om afdøde var bosiddende i den kommune, hvor kirkegården ligger. Derudover kan du søge om begravelseshjælp, hvis boet er udlagt af Skifteretten. Vi hjælper gerne pårørende med at navigere igennem denne vanskelige tid.

Læs mere om hjælp til begravelse på borger.dk »

Kontakt

Kontakt os i dag

 • Vil lige sige mange tak for jeres fantastiske indsats omkring vores mors begravelse, alt gik rigtig godt og min bror og jeg er meget glade for jeres professionelle måde at håndtere hele forløbet på. Mange tak.

  Kim og Pia Lausten
 • Jeg vil bare sige jer tusind tak for jeres assistance og professionelle og behagelige måde at håndtere alting på. Det har hjulpet mig meget. Når nogen i min omgangskreds kommer ud for det samme som jeg, vil jeg stærkt anbefale, at vedkommende benytter sig af jeres hjælp.

  Dan Nielsen

  Bagsværd

  Krogshøjvej 3
  2880 Bagsværd
  44 98 02 43
  bb@bedemanden.dk

  Værløse

  Fiskebækvej 9
  3500 Værløse
  44 48 19 43 
  bb@bedemanden.dk