Skip to main content
Bedemanden Bagsværd og Værløse

Urner – bredt sortiment i mange farver og materialer 

Leder du efter en bedemand  med et stort udvalg af urner? Så kan vi hjælpe dig. Hos Bedemanden har vi et bredt sortiment i forskellige farver og materialer. Vi har hjulpet pårørende igennem den svære tid siden 1921, og vi kan også hjælpe dig med en urne til den forestående bisættelse. Vores bedemandsforretning har afdelinger i både Værløse og Bagsværd, men vi hjælper også pårørende med bisættelser i blandt andet Gladsaxe og flere andre steder. 

URNER

Forgængelig natur-urne eller askerør til spredning over havet

Vi hjælper dig gerne med at finde en urne, der passer til den person, som er gået bort. Mange vælger den klassiske let forgængelige natur-urne, som du finder i mange forskellige farver. 

Urner findes i en bred variation af materialer, farver og motiver, og du har også mulighed for at vælge askerør med personlige motiver, hvis afdødes aske skal spredes over åbent hav.  

Vi samarbejder med Fuglebjerg Kistefabrik, og nedenfor har vi et udpluk af de urner, som du kan vælge imellem. Du kan finde flere på Fuglebjerg Kistefabriks hjemmeside »

Kontakt os for at høre mere om urner til bisættelser 

Du er velkommen til at få en snak om den bisættelse, som du skal tilrettelægge. Samtidig kan vi få en snak om priser på urner og om den hjælp, som vi tilbyder som bedemand. Vi gør naturligvis altid vores bedste for at levere en personlig og professionel service. Vi kan også hjælpe med en begravelse, hvis der ikke er udtrykt ønske om en bisættelse. 

Se vores udvalg af urner


kr. 890,-

Natururner

I forskellige farver.

kr. 1.050,-

Ensfarvet ler urne

Findes i forskellige farver.

kr. 890,-

Askerør med flere forskellige motiver

Findes med forskellige motiver.

kr. 1.050,-

Bambus urne

Hjerte kan tilføjes for kr. 120,-.

kr. 1.550,-

Filt/uld urner

I forskellige former og farver.

kr. 1.800,-

Beyond Life-urner

I forskellige farver.