Bedemanden Bagsværd og Værløse

Det får du med os som din bedemand

Når du vælger os som din bedemand, får du rådgivning og vejledning hele vejen igennem dit forløb. Det er din tryghed for, at afskeden med din kære bliver tilrettelagt ud fra dine og eventuelt afdødes ønsker.

Vores afdelinger

Vores service

Du får en professionel bedemand fra start til slut

Vores fornemste opgave er, at hjælpe dig med at sende personen, der er gået bort, videre på personlig og værdig vis. Vores faste rutiner og moderne hjælpemidler sikrer dig, at vores arbejde altid fungerer med størst mulig diskretion og værdighed – lige fra vi afhenter afdøde til selve højtideligheden.

Vi hjælper dig naturligvis også, hvis du skal arrangere en begravelse for et andet trossamfund.

Ud fra dine ønsker – og afdødes ønsker evt. nedskrevet i Min Sidste Vilje – hjælper og vejleder vi dig med at:

Derudover sørger vi for at ordne alle de nødvendige papirer til de offentlige myndigheder – herunder Skifteretten.

Som bedemand hjælper vi dig også med at ansøge begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark, fagforeninger, Sygeforsikringen “danmark” samt andre begravelseskasser.

Der er mange ting, du skal have overblik over, når en person, der stod dig nær, går bort. Derfor har vi udarbejdet en lille tjekliste, hvor det fremgår, hvem vi sørger for at informere, når dødsfaldet sker, og hvem det er en god idé, at du selv kontakter – især i de tilfælde hvor afdøde var enlig.
Kontakt

Kontakt os i dag

 • Vil lige sige mange tak for jeres fantastiske indsats omkring vores mors begravelse, alt gik rigtig godt og min bror og jeg er meget glade for jeres professionelle måde at håndtere hele forløbet på. Mange tak.

  Kim og Pia Lausten
 • Jeg vil bare sige jer tusind tak for jeres assistance og professionelle og behagelige måde at håndtere alting på. Det har hjulpet mig meget. Når nogen i min omgangskreds kommer ud for det samme som jeg, vil jeg stærkt anbefale, at vedkommende benytter sig af jeres hjælp.

  Dan Nielsen

  Bagsværd

  Krogshøjvej 3
  2880 Bagsværd
  44 98 02 43
  bb@bedemanden.dk

  Værløse

  Fiskebækvej 9
  3500 Værløse
  44 48 19 43 
  bb@bedemanden.dk