Bedemanden – Siden 1921

Din bedemand i Gladsaxe

Leder du efter en kompetent bedemand i Gladsaxe? Hos Bedemanden får du hjælp til at skabe en mindeværdig afsked for din kære. Vi hjælper dig med råd og vejledning igennem hele forløbet, så begravelsen eller bisættelsen bliver i din og afdødes ånd.

Vi rådgiver mange mennesker i Gladsaxe og omegn, og du kan besøge os i vores bedemandsforretning i Bagsværd eller Værløse. Vores familieejede begravelsesforretning har eksisteret siden 1921. Derfor garanterer vi, at du bliver mødt af høj faglighed og mange års erfaring hos os.

Vi hjælper med alt det praktiske

Med vores store lokalkendskab giver vi dig overblikket over de muligheder, der er for en begravelse eller en bisættelse i området – uanset om det drejer sig om en borgerlig eller kirkelig ceremoni. Derudover hjælper vi dig ved at formidle kontakt til Gladsaxes lokale kirker, kapeller, kirkegårde og stenhuggere, så du ikke skal tænke på det selv.

For at løfte byrden fra dig sørger vores bedemand i Gladsaxe ligeledes for at ordne de nødvendige papirer til myndigheder og Skifteretten, og vi hjælper dig med at søge om begravelseshjælp samt meget andet. Vi står også klar til at rådgive i forbindelse med vores brede udvalg af kister og urner eller ved bestilling af blomster.

Når vi skal mødes første gang, vælger du, om du vil besøge vores bedemandsforretning nær Gladsaxe, eller om du hellere vil mødes i trygge rammer. Så kommer en af vores bedemænd – Annemarie, Liselotte eller Ole – hjem til dig.

Kontakt

Kontakt os i dag

 • Vil lige sige mange tak for jeres fantastiske indsats omkring vores mors begravelse, alt gik rigtig godt og min bror og jeg er meget glade for jeres professionelle måde at håndtere hele forløbet på. Mange tak.

  Kim og Pia Lausten
 • Jeg vil bare sige jer tusind tak for jeres assistance og professionelle og behagelige måde at håndtere alting på. Det har hjulpet mig meget. Når nogen i min omgangskreds kommer ud for det samme som jeg, vil jeg stærkt anbefale, at vedkommende benytter sig af jeres hjælp.

  Dan Nielsen

  Bagsværd

  Krogshøjvej 3
  2880 Bagsværd
  44 98 02 43
  bb@bedemanden.dk

  Værløse

  Fiskebækvej 9
  3500 Værløse
  44 48 19 43 
  bb@bedemanden.dk