Bedemanden Bagsværd og Værløse

Kirker og kapeller

Gladsaxe Kommune og Furesø Kommune byder på mange smukke kirker og kapeller. Vi hjælper dig med at finde den kirke eller det kapel, hvor højtideligheden for den sidste afsked kan foregå fra.

Vores store lokale kendskab er din tryghed for, at du får professionel vejledning i, hvordan du skaber et værdigt farvel til din kære.

Nedenfor ser du billeder fra kirker og kapeller i Gladsaxe Kommune og Furesø Kommune – og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os og lade os hjælpe dig med at tilrettelægge bisættelsen eller begravelsen.

Vores afdelinger

COVID19

Generelle COVID19-restriktioner for kirker og kapeller

På Folkekirkens hjemmeside finder du en oversigt over, hvilke regler og forbehold, der skal tages ved begravelser og bisættelser i kirke eller kapel under COVID19.

Hos Bedemanden i Bagsværd og Værløse hjælper vi dig selvfølgelig med at tilrettelægge afskeden i overensstemmelse med gældende restriktioner.

Læs mere på folkekirken.dk eller kontakt os hvis du har spørgsmål.

Kontakt

Kontakt os i dag

 • Vil lige sige mange tak for jeres fantastiske indsats omkring vores mors begravelse, alt gik rigtig godt og min bror og jeg er meget glade for jeres professionelle måde at håndtere hele forløbet på. Mange tak.

  Kim og Pia Lausten
 • Jeg vil bare sige jer tusind tak for jeres assistance og professionelle og behagelige måde at håndtere alting på. Det har hjulpet mig meget. Når nogen i min omgangskreds kommer ud for det samme som jeg, vil jeg stærkt anbefale, at vedkommende benytter sig af jeres hjælp.

  Dan Nielsen

  Bagsværd

  Krogshøjvej 3
  2880 Bagsværd
  44 98 02 43
  bb@bedemanden.dk

  Værløse

  Fiskebækvej 9
  3500 Værløse
  44 48 19 43 
  bb@bedemanden.dk