Bedemanden – Siden 1921

Din bedemand i Værløse

Velkommen til din lokale bedemand i Værløse – vi hjælper dig midt i en svær tid, når det føles helt uoverskueligt at skulle tage stilling til din kæres begravelse eller bisættelse. Vi hjælper dig med alle de beslutninger og praktiske opgaver, der skal løses i forbindelse med et dødsfald.

Vores bedemandsforretning ligger centralt i Værløse. Vi har også en forretning i Bagsværd, og vi står ligeledes klar til at rådgive folk i Gladsaxe og omegn.

Vi har hjulpet pårørende med den sidste afsked siden 1921, og vores begravelsesforretning er nu blevet videreført gennem tre generationer. Det er din sikkerhed for erfaren og professionel rådgivning, så du kan fokusere på at komme gennem sorgen sammen med dine nærmeste.

Vi tilbyder samtaler hjemme hos
dig eller i vores forretning

Du er meget velkommen til at komme til et indledende møde hos vores bedemand i Værløse, hvor vi snakker med dig om dine og eventuelt afdødes ønsker til en begravelse eller bisættelse. Vil du hellere mødes i trygge og hjemlige rammer, kommer vi gerne hjem til dig, når vi skal mødes første gang. Gennem resten af forløbet kan du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har spørgsmål – for eksempel til bestilling af blomster, begravelseshjælp eller vores udvalg af kister og urner.

Hos os får du også tryghed for, at vi har lokalt kendskab til Værløse og resten af Furesø Kommune. Det betyder blandt andet, at du får nærværende vejledning i kommunens kirker, kapeller, præster og kordegne.

Se mere om hvad vi som din bedemand hjælper dig med her »

Kontakt

Kontakt os i dag

 • Vil lige sige mange tak for jeres fantastiske indsats omkring vores mors begravelse, alt gik rigtig godt og min bror og jeg er meget glade for jeres professionelle måde at håndtere hele forløbet på. Mange tak.

  Kim og Pia Lausten
 • Jeg vil bare sige jer tusind tak for jeres assistance og professionelle og behagelige måde at håndtere alting på. Det har hjulpet mig meget. Når nogen i min omgangskreds kommer ud for det samme som jeg, vil jeg stærkt anbefale, at vedkommende benytter sig af jeres hjælp.

  Dan Nielsen

  Bagsværd

  Krogshøjvej 3
  2880 Bagsværd
  44 98 02 43
  bb@bedemanden.dk

  Værløse

  Fiskebækvej 9
  3500 Værløse
  44 48 19 43 
  bb@bedemanden.dk